Particulieren
Prijzen en tarieven

De vragen waarmee de particuliere klant zich tot ons wendt, zijn grofweg onder te verdelen in twee categorieŽn: 'HA' (Hulp algemeen) of 'EHBCS' (Eerste hulp bij computerstress).

Bij EHBCS, ook wel 'Hij Doet Het Niet', zullen wij u altijd vragen met de computer naar ons toe te komen voor het stellen van een diagnose. Dit kost u euro 47,60. Is het probleem simpel, en in tijd snel op te lossen, dan blijft het bij dit bedrag. Helaas bent u het geld ook kwijt als het probleem niet oplosbaar is.
Na de diagnose nemen wij contact met u op, en krijgt u ons advies en een offerte voor het aantal uren en het bedrag wat wij denken dat het werk gaat kosten. Ons uurtarief is 95,20 per uur. (incl BTW)

Bij HA kunnen wij bij u thuis komen, bijvoorbeeld voor het realiseren van een ADSL-verbinding; ook kunnen wij u vragen om naar ons toe te komen (u wilt bijvoorbeeld een back-up van uw gegevens).
Komen we bij u thuis dan geldt ook hier een basistarief van 47,60 (vermeerderd met voorrijkosten indien u buiten het gebied woont dat wordt omsloten door de Ringweg A10) en per gewerkt uur 95,20 Euro

Komt u bij ons op kantoor dan geldt de regeling als bij EHBCS.